Ahad, Jun 08, 2014

Kek coklat lembap strawberi



 Tempahan daripada Mummy Rayyan Jalan Bahagia. Dah lama dah tak buat kek. Teringin sangat nak buat kek semula, maka Allah makbulkan, ambik kau.....

Tak pandai nak agak kuntiti strawberry, maka tak penuh lah dia, Kek Coklat lembat di saluti sepenuhnya dengan choc ganache dari dark choc compound. Harap Liza family berpuashati ya


Kek coklat Lembab suka suka hati

 Memang la tak lawo sebab pepagi buta buat ganache, pas tu main tuang je atas kek.

Ganache dibuat dengan dark choc compound bukan cooking choc. Fuhhhh sedap tapi si Ezz yg cerewat tu kata pahit. Memang laaa dark choc kan













Kuih Kapit Kaplova keluaram Bumputra MUSLIM


Kami membekalkan kuih kapit berperisa -coklat -peanut butter -kosong
-crispy• enak• pasti nak lagi Harga yang kami tawarkan sangat murah,, Pemborong amat dialu-alukan., Berminat: pm/wassup/wechat kami di 0172959190\
FB: Kuih Kapit Pavlova



Sabtu, Jun 07, 2014

Banyak nya sawanggggggggg

hi hi hi

Assalamualaikum semua. Lama tak buka blog ni. sibukkkkk memanjang. Iaitu sibuk yg di cari ha ha ha

Nanti nak masukkan gambar baru...TUNGGUUUUUUU..........

Jumaat, April 05, 2013

Mahu Sewa Lori?

Perkhidmatan Lori Sewa untuk ke lembah kelang
Perkhidmatan Lori Sewa untuk ke semenanjung Malaysia.

Jenis  Lori Sewa:1 tan, 3 tan, 5 tan
Harga Boleh dirunding dan berpatutan

Untuk tempahan atau temujanji sila hubungi Abdul Rahman Amran 0107897845


Harga dan perkhidmatan terbaik untuk anda.


Rabu, Mac 06, 2013

Biskut terlaris di pasaran-Jualan Sepanjang tahun

Saya sedang membuka order untuk kedua-dua biskut ini.
RM25 setap satu



Biskut Famous Ami (FA) yang tiada "rupa" tapi tersangatlah sedap(orang yang kata ya). Ramai yang katasekali makan tak boleh berhenti selagi tak habis. Ramai kawan-kawan complaint, selalu beli tapi tak sempat makan sebab anak-anak dah perabih dulu. Jadi sekaran depa beli lebih daripada satu terutama masa perayaan.





Biskut Coklat Harata Karun(CHK). Sumbanagna resepi daripada Mamazieza. Menjadi kegemaran ramai juga cuma saya tak berapa larat nak buat banyak sebab agak banyak kerja untuk menyiapkan(sorry Mama)
Bayangkan 3 stage perlu dilakukan untuk menyiapkan CHK ni.


http://www.facebook.com/media/set/?set=a.406098659486628.1073741825.100002594936719&type=3

Selasa, Julai 24, 2012

Snow Cheese Cake

 Buat pada 20.7.2012 semasa semua ahli keluarga wujud dirumah he he he