Jumaat, April 05, 2013

Mahu Sewa Lori?

Perkhidmatan Lori Sewa untuk ke lembah kelang
Perkhidmatan Lori Sewa untuk ke semenanjung Malaysia.

Jenis  Lori Sewa:1 tan, 3 tan, 5 tan
Harga Boleh dirunding dan berpatutan

Untuk tempahan atau temujanji sila hubungi Abdul Rahman Amran 0107897845


Harga dan perkhidmatan terbaik untuk anda.


Rabu, Mac 06, 2013

Biskut terlaris di pasaran-Jualan Sepanjang tahun

Saya sedang membuka order untuk kedua-dua biskut ini.
RM25 setap satu



Biskut Famous Ami (FA) yang tiada "rupa" tapi tersangatlah sedap(orang yang kata ya). Ramai yang katasekali makan tak boleh berhenti selagi tak habis. Ramai kawan-kawan complaint, selalu beli tapi tak sempat makan sebab anak-anak dah perabih dulu. Jadi sekaran depa beli lebih daripada satu terutama masa perayaan.





Biskut Coklat Harata Karun(CHK). Sumbanagna resepi daripada Mamazieza. Menjadi kegemaran ramai juga cuma saya tak berapa larat nak buat banyak sebab agak banyak kerja untuk menyiapkan(sorry Mama)
Bayangkan 3 stage perlu dilakukan untuk menyiapkan CHK ni.


http://www.facebook.com/media/set/?set=a.406098659486628.1073741825.100002594936719&type=3

Selasa, Julai 24, 2012

Snow Cheese Cake

 Buat pada 20.7.2012 semasa semua ahli keluarga wujud dirumah he he he





Khamis, Julai 12, 2012

Untuk Suami jarak jauh

 Kek untuk suami tersayang dari Norhafizah UiTM jengka pada 24.9.2011







Rabu, Julai 11, 2012

Kucing-kucing ku 3 beranak





 Nyong tidur kat atas kasut abi






3 beranak ni tidur tengahari di blakang pintu dapur, comei sangat.

Ayam Tandoori yangcukupsedap dan menyelerakan

 Diperap pada sabtu 7.7.2012 dan dibakar pada 8.7.2012. Makan berempat. Huh sungguh sedap.






CMC9R untuk Aliyah MTF(Menengah)

Kek ini disiapkan pada petang(lepas asar kot) sabtu 7.7.2012. Kena buat dua biji sebab ada pelajar lelaki juga untuk diberi.

Allah susun khwan pulak akan sambut harijadi pada esoknya. Elok sangat lah tu.



 Untuk Banat dan 3 penjaganya di asrama

Untuk Banin