Isnin, Februari 13, 2012

iKHLAS DARI zANA


Set ini adalah tempahan dari zana Jengka 11, untuk dihadiahkan kepada sahabatnyapada 21.1.2012. Baik zabna ni, selalu tempah CMCC untuk dihadiahkan dimajlis istimewa rakan dan saudaranya. Moga sentiasa murah rezeki ya Zana




Ahad, Februari 12, 2012

Majlis sambut menantu

Dua set kek cawan ini adalah untuk majlis pernikahan di Kuantan pada 5.2.2011 iaitu pada hari Ahad








Kek 2 tingkat yang tak berapa nak lawo ni hi hi hi pula untuk majlis sambut menantu di bandar Jengka pada 6.2.2012 iaitu pada hari Isnin.








video video


Yang bawah ni pula, kotak-kotak untuk doorgift. Isinya ialah kek cawan(CMCC). Lupa nak ambail gambar dia. yang dah siap pun lupa juga. Ini pun anak sulong saya yang ambil gambar-gambar kotak ni he he he











Sabtu, Februari 11, 2012

CMCC untuk Masehah UiTM Jengka

 Set CMCC ini adalah tempahan dari Puan Masehah UiTM Jengka pada 26.11.2012. baru ni lah dapat masukkan dalam blog. maaf sesangat sebab terlalu menyibukkan diri hi hi hi






Jumaat, Februari 03, 2012

Tempahan dari sahabat Siti Zawiyah

Semua CMCR (12 biji) ini adalah tempahan dari seorang sahabat sempena meraikan perkahwinan anak perempuannya.

Zawiyah meminta semua kek ini diletakkan di dalam casing kerana senang untuk dihidang terus dia atas meja hidangan. Senang tak perlu basuh pinggan kotor. Jimat masa, tenaga dan ruang. Bijak bijak.

Semasa menghadiri majlis ini, saya pun setuju dengan idea ZZawiyah ni. Memang sesuai sangat, siap dihiang dengan penutupnya(tak perlu risang dengan bendasing, kekotorang. Sangat-sangatt setuju .

OK sesiapa yang inginkan tempahan seperti ini untuk sebarang majlis bolehlah hubungi saya ya.

Terima kasih Zawiyah atas semuanya.









Ini adalah potongan kek yang terakhir sekali ha ha ha. Anak-anak malu sesangat bila umminya nak ambil gambar kek ini. Jadi saya pi jauh-jauh daripada mereka