Rabu, Jun 29, 2011

Kedai online Azian Iskandar UiTM Jengka Pahang

Ini petikan dari blog Azian

Terlebih dahulu saya mulakan entry yg sgt bermakna dlm hidup sy ini dgn ucapan....

Bsmillahirrohmanirrohim.......

dengan ini secara rasminya kedai online saya telah di buka....kedai ini hanya menjual baju branded bagi kanak-kanak sahaja...kalau ade yg terkurang dalam blog tu, boleh la bg teguran sbb sy pun manusia biasa.....kalau harga mahal, kawan-kawan boleh check harga kat blog lain dan bgtau sy...nnt sy kurangkan....buat apa nak jual mahal2 kl ianya sebenarnya boleh dibeli dgn harga yg murah...betul tak....?ok sempena pembukaan kedai online saya tu, saya mohon kawan2 utk sebarkan pada kawan2 yg lain....hehehehhe....sape2 yg buat entry tentang blog ini,

http://azianbrandedkidswear.blogspot.com

saya akan bg penghantaran pos percuma.....hehehhehe

tinggalkan entry anda di bahagian komen di entry ini...terima kasih....

Moga Azian terus maju dan kuat semangat disamping menghadapi ujian yang Allah turunkan melalui manusia bernama rakan-rakan sekeliling ye......

Ujian ini sebenarnya suatu tarbiyyah untuk kita, suatu cara Allah mahu kita mengenali diri kita sendiri disamping mengetahui sempadan antara kita dengan rakan-rakan kita.

KUAT KUAT KUAT

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan